10.7.2017 13:59

Πέρα βρέχει

Τις ανθρώπινες πικρίες του ενδεχομένως τις έχει, στο βάθος της σκέψης του όμως ο Πολύδωρος δεν είναι από εκείνους που επιθυμούν την ανήκεστο βλάβη της Χίου για να τιμωρηθεί, ως ενδιάμεσος, η δημοτική αρχή.

Εγκαίρως προειδοποιούσε για το προσφυγικό κι επεσήμαινε στη δημοτική αρχή να πάψει να εμπιστεύεται τυφλά τον Γ. Μουζάλα και την κυβέρνηση. Τότε τον χαρακτήριζαν αθεράπευτα αντιπολιτευτικό. Σήμερα θαρρώ ότι, αν είχαν τη δυνατότητα να γυρίσουν το χρόνο πίσω, θα ακολουθούσαν με τυφλά μάτια την υπόδειξη του.

Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στο θέμα του νερού. Έγκαιρα ο Λαμπρινούδης είχε προειδοποιήσει να ληφθούν μέτρα. Είχε ζητήσει, μάλιστα, το θέμα να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, προβλέποντας ότι ήγγικεν η ώρα των σκληρών αποφάσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ούτε τότε εισακούστηκε.

Σήμερα το άλλο μεγάλο αγκάθι που έχει να αντιμετωπίσει η δημοτική αρχή είναι τα παράπονα της κοινωνίας για τη χαμηλή πίεση στο νερό που φτάνει στα σπίτια εξ’ αιτίας των περικοπών στο ωράριο υδροδότησης. Μήπως να του δίνουν λίγο παραπάνω σημασία; Κερδισμένοι θα βγουν από την εμπειρία του... 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ