26.11.2012 17:39

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου δυνατό

Να καταστήσω σαφές ότι το σχόλιο ουδεμία διάθεση αμφισβήτησης προθέσεων διαθέτει. Απλά καταγράφει προβληματισμό, με την ευχή να αποδειχθεί υποκινούμενος από ένστικτα μιας άλλης εποχής.
Μια ματιά στο βιογραφικό των εκλεγμένων του Συμβουλίου Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου αλλά και τους αυτοπροταθέντες για τις θέσεις των εξωτερικών μελών του, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι κυρίαρχος πολιτικός χώρος προέλευσης τους υπήρξε το ΠΑΣΟΚ, καθώς τα περισσότερα από τα μέλη είχαν κατά το παρελθόν ή διαθέτουν ακόμα την ιδιότητα του κομματικού μέλους.
Κανένας ψόγος επ’ αυτού, αν το επιστημονικό έργο δεν επισκιαστεί από την κομματική συναίσθηση. Ευχή εγκάρδια η κομματική ταυτότητα να μην επηρεάσει επουδενί τη λειτουργία του Συμβουλίου Διοίκησης και να μη δώσει δικαιώματα στον οιονδήποτε να αμφισβητήσει τις πράξεις του. Στη λειτουργία του Συμβουλίου Διοίκησης όσοι προσβλέπουν στο Πανεπιστήμιο ποντάρουν πολλά και θα είναι τραγικό να διαψευστούν οι ελπίδες. Όπως και οι ελπίδες ότι θα βρεθεί μια διοίκηση που θα ξεκαθαρίσει, επιτέλους, τι μέλλει γενέσθαι με τα Ταμπάκικα. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ