13.9.2012 18:53

Το παράδειγμα του Νίκου

Επιτρέψτε μου στο παλικάρι αυτό να βγάλω το καπέλο για πολλούς λόγους. Για την αστείρευτη εργατικότητα του για την τρελή αγάπη του προς το χωριό του, για την ικανότητα του να συμπαρασύρει κι άλλους στις προσπάθειες του, κυρίως όμως για την ανεξάντλητη καλοσύνη του.
Είχε μαλλιάσει η γλώσσα του Ν. Σφακιανούδη να λέει στους χωριανούς του και στους έχοντες την ευθύνη άλλων γειτονικών χωριών ότι πρωτεύει η καθαριότητα των γεωργικών και δασικών εκτάσεων. Στου κουφού την πόρτα βαρούσε κι εκείνος, όπως και μετρημένοι στα δάχτυλα συντοπίτες μας. Τώρα, με την ιδιότητα του προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου στο Λιθί, ο Νίκος έδωσε άμεσα τον τόνο με τη διοργάνωση της χθεσινή συναυλίας, ως έναυσμα εργασιών για να ξαναπρασινίσει το κατάμαυρο τοπίο.
Η αλήθεια είναι ότι βρήκε και τη συμπαράσταση από την ξενοδοχειακή μονάδα «Αλμυρίκι», από τις λιγοστές στο νησί που βλέπουν το ρόλο τους όχι απλώς επενδυτικά αλλά με κοινωνική διάσταση. Και στο Νίκο και στους ιδιοκτήτες της μονάδας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ