Παραπολιτικά

17/2/16 19:49

τελ. ενημ.: 17/2/16 19:49

Παρά τρίχα … φίρμα

Λίγο έλλειψε την περασμένη εβδομάδα ο Ν. Μηταρακης να τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας συγκυριακά. Από το γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ ορίστηκε εισηγητής για ένα νομοσχέδιο που επισφράγιζε μια διακρατική συμφωνία μεταξύ της χώρας μας και της Λευκορωσίας.

Ε λοιπόν στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο εισήχθη την τελευταία στιγμή η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες και, βάση κανονισμού, δικαίωμα ομιλίας είχαν και οι εισηγητές της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Νότης δηλαδή επρόκειτο να ανέβει στο βήμα, σε μια μέρα, θυμίζω, κατά την οποία τα ειδησεογραφικά τμήματα των καναλιών απεργούσαν κι όλες οι κάμερες ήταν στραμμένες στη Βουλή. Η χαρά βέβαια έγινε … απόχαρα.

Με την ενσωμάτωση της τροπολογίας ο βουλευτής Χίου προετοίμασε την εισήγηση του, όμως τελικώς αποφάσισε να τοποθετηθεί ο Κυρ. Μητσοτάκης, όταν το λόγο ζήτησε και πήρε ο πρωθυπουργός.

Ο βουλευτής ρώτησε το Προεδρείο αν τελικώς θα του δίνονταν η δυνατότητα τοποθέτησης, για να λάβει την απάντηση ότι κανείς δεν μπορούσε να του την αφαιρέσει. Απλά τόσο που είχε τραβήξει η συζήτηση στο τέλος η ψηφοφορία θα τραβούσε κατά τις δυο τα μεσάνυχτα… Ο Νότης το ζύγισε, αποφάσισε να μην υποχρεώσει το Σώμα να υποστεί ένα ακόμη ξενύχτι και θυσίασε μια πρώτης τάξης ευκαιρία απρόσμενης προβολής. 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση