25.9.2013 18:59

Πάρ’ το αλλιώς

Είναι ευτυχία να ξυπνάς κάθε πρωί και να αισθάνεσαι ότι ο επόμενος, μετά τον Τσε Γκεβάρα, δυναμικός λαϊκός επαναστάτης, είσαι εσύ, μα όταν χάσεις τη συναίσθηση του μέτρου συμπαρασύρεις στον εκφυλισμό και αγώνες που πρέπει να δοθούν με τον δέοντα σεβασμό στην προσδοκία για το αποτέλεσμα τους.

Η (τρεις και ο κούκος) εικόνα των απεργιακών κινητοποιήσεων των υπαλλήλων των ΟΤΑ σε κλέβει Αλέκο κάτι από την αίγλη του ευεργέτη, σε απομακρύνει από το ίνδαλμα του Τσε. Ακόμα και οι συνάδελφοι σου συναισθάνονται ότι με την απώλεια της Δημοτικής Αστυνομίας δεν έχασε και η Βενετιά βελόνι τη στιγμή που οι υπάλληλοι της δε βρέθηκαν στον δρόμο. Ας προσανατολιστεί επομένως το σωματείο και κυρίως το δίδυμο της διοίκησης του σε αγώνες ουσίας και ας βγάλουν για λίγο από πάνω του τη μόνιμη φόρμα της επαναστατικής γυμναστικής. Καταφανέστατα συγκινεί μόνο… όσους έχουν έφεση στον μαραθώνιο δρόμο και δεν ξέρω πολλούς πλην του Αλέκου, να επιδίδονται σε αυτόν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ