7.9.2017 11:47

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

 

Το βασικό είναι ότι βρέθηκε άνθρωπος που θέλει να αναλάβει το βάρος της επικοινωνιακής ευθύνης του Δήμου. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ως τώρα έχει παρελάσει κόσμος και κοσμάκης απ’ το πόστο και δεδομένου ότι με τους έχοντες εμπειρία από το κλασσικό πόστο το Γραφείο Τύπου δεν ... κόλλησε, οι προδιαγραφές μεταβάλλονται και προτιμούνται νέα προσόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι να καλύψουν τη θέση ειδικού συμβούλου πρέπει «να έχουν εμπειρία  στον τομέα της προετοιμασίας και οργάνωσης ενεργειών του Δημάρχου ως Προέδρου ή μέλλους συλλογικών οργάνων διοίκησης, κατά την άσκηση  των επιτελικών και διοικητικών του καθηκόντων.» Τι ακριβώς πάει να πει αυτό δεν το καταλαβαίνω, για να είμαι ειλικρινής.

Σέβομαι, ωστόσο, το απόλυτο δικαίωμα στον κάθε αιρετό να επιλέγει τους συνεργάτες του και, ως εκ τούτου, δεν μου πέφτει λόγος. Σέβομαι επίσης τη διάθεση της νέας συμβούλου Μαρίας Κάργα – εκείνην αφορά η φωτογραφική προκήρυξη – να βοηθήσει το δήμαρχο να βρει αυτό που επί 2,5 χρόνια αγωνιωδώς ψάχνει κι εύχομαι ειλικρινά να συμβάλλει στην επικοινωνιακή βελτίωση του Δήμου. Τότε μόνο θα αποδειχθεί ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην επικοινωνία αλλά στην ουσία. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ