19.3.2015 18:08

Οι τρεις στόχοι

Μέχρι σήμερα ο πρώην δήμαρχος στοχοποιεί κατά βάση τρεις πυλώνες της δημοτικής αρχής. Έχει μετατρέψει σε … στόχους του το Γ. Παπαδόπουλο, το Στρ. Γδύση και το Γ. Μπελέγρη. Δίνει την εντύπωση ότι μαζί τους έχει … ανοιχτούς λογαριασμούς. Ή μήπως έχει;

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η αυστηρότητα στην κριτική προς τα πρόσωπα τους, που συνήθως φτάνει σε όρια προσωπικής επίθεσης, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Πολύδωρος έτρεφε την ελπίδα πως οι τρεις συγκεκριμένοι θα ήταν δικοί του υποψήφιοι, και δεν μπορεί να καταλάβει ακόμα πως του έφυγαν μέσα από τα χέρια. Δεν είναι ψέμα ότι ακόμα και την περίοδο που ο Στρ. Γδύσης είχε περιληφθεί μέσα στην ιδρυτική τετράς της «Πρωτοβουλίας» ο Πολύδωρος κρατούσε μαζί του ανοιχτή επικοινωνία προσβλέποντας ότι θα τον μεταπείσει και θα διαλούσε την «Πρωτοβουλία» από την εκκόλαψη της κιόλας. Ή ότι με το Γ. Παπαδόπουλο ως τις τελευταίες ώρες κατάρτισης των συνδυασμών είχε επαφές.

Ίσως λοιπόν να τους χρεώνει μέρος της ήττας, για αυτό και πολύ δύσκολα πιστεύω ότι θα υποστείλει τη σημαία της αντιπαράθεσης μαζί τους. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ