2.8.2013 16:37

Οι παρουσίες

Το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Λαμπρινούδη. Φουντώνουν οι φήμες ότι πολλοί από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του δεν διαφωνούν με την εξέλιξη για τη μαρίνα κι έχουν διπλή διέξοδο: Ή να καταψηφίσουν την όποια επιχειρούμενη ανακοίνωση για να μπλοκάρει η διαδικασία ή να βρουν δικαιολογία να απέχουν από τη συνεδρίαση.

Η πρώτη λύση είναι ευθεία αμφισβήτηση του ίδιου του δημάρχου, αν ο Πολύδωρος επιμείνει να τραβήξει για το θέμα σκληρή γραμμή. Η δεύτερη είναι σαφώς πιο ανώδυνη, έστω κι αν φωτογραφίζει τον αναβρασμό που επικρατεί επί του θέματος στον συνδυασμό. Γι  αυτό και ο τελικός αριθμός των ψηφισάντων θα είναι ενδεικτικός του βαθμού αντίδρασης.

Υπάρχουν σύμβουλοι, αμίλητοι μέχρι τώρα ακόμα, που βλέπουν στην λύση ΤΑΙΠΕΔ την ορθή επιλογή για τη μαρίνα. Κάποιοι μάλιστα της απολύτου εμπιστοσύνης Λαμπρινούδη. Θα πετύχει ο δήμαρχος στο συμβούλιο να περιχαρακώσει το συνδυασμό του ή βλέποντας τα δεδομένα να διαφοροποιούνται θα ρίξει νερό στο κρασί των αρχικών του αντιδράσεων; Το βέβαιο είναι ότι το συμβούλιο της Δευτέρας δεν αποκλείεται να είναι μήτρα εξελίξεων.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ