13.3.2014 12:00

Οι νεροκουβαλητές του Πολύδωρου

Θυσία για τη διευκόλυνση του Πολύδωρου έγιναν δυο συνεργάτες του στη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας. Πρώτος ο Δημ. Μάντικας, οικοδεσπότης γαρ. Μόλις ήρθε η στιγμή ο δήμαρχος να ανέβει στο βήμα έτρεξε και το … κεντράρισε, το μετέφερε πιο κεντρικά στη σκηνή.

Να κάνει καλό ήθελε ο πρόεδρος του Ομηρείου – και να υποδηλώσει επί σκηνής την υποταγή του – ξινό του βγήκε, καθώς κεντράροντας το βήμα κρύβονταν η θέα της γιγαντοοθόνης, η οποία συνέχισε να αλλάζει κάρτες. Τα πήρε κάπως ο Πολύδωρος για την Μαντίκεια παρεμβολή, επανέφερε το βάθρο στην προγραμματισμένη θέση, μα δεν έκοψε τη φόρα του Δημήτρη να τον φωτογραφίζει ανφάς, προφίλ, από όλες τις οπτικές γωνίες.

Και σαν ήρθε η στιγμή που ο Πολύδωρος ξεροκατάπινε γιατί είχε στεγνώσει το σάλιο του, ως από μηχανής θεά εμφανίστηκε η «βαρόνη». Έτρεξε, βρήκε ένα ποτήρι νερό και ανέβηκε επί σκηνής για να το τοποθετήσει στο βάθρο. Ο κόσμος σίγουρα εκτίμησε τη θυσία της, όχι όμως κι ο Πολύδωρος, που δεν βρήκε ένα ευχαριστώ να της πει δημόσια. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ