Παραπολιτικά

18/1/18 11:41

τελ. ενημ.: 18/1/18 11:41

Οι καθαρές διαφωνίες

Πόση διάρκεια μπορεί να έχει η συγκατοίκηση, όταν μονίμως ο ένας κάνει πίσω για να καλύπτει λάθη του άλλου; Μόνο όταν το … θύμα έχει πάρει απόφαση να θυσιαστεί υπέρ του … εκμεταλλευτή.

Σε δυο περιπτώσεις ο Γ. Γεωργιάδης έστειλε από έδρας σαφή μηνύματα στο Μαν. Βουρνού ότι προσωπικά διαφωνεί με τους χειρισμούς του και δέχθηκε να το καταπιεί για να μην γίνει αντιληπτό το ρήγμα.

Στην πρώτη όταν από την αρχή της συνεδρίασης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, απευθυνόμενος στο Μιχ. Ρακιτζή, του είπε να θεωρεί δεδομένο ότι το Σώμα θα εκδώσει ψήφισμα καταδίκης της απειλής που δέχθηκε από τον αστυνομικό διευθυντή. Υποχρεώθηκε να … κάνει την πάπια, όταν ο δήμαρχος άλλαξε στάση.

Στη δεύτερη, όταν έριξε το καρφί του για το εκτός ορίων ύψωμα της φωνής του Μαν. Βουρνού, στην αντιπαράθεση του με το κοινό της συνεδρίασης. Απευθυνόμενος στους κατοίκους του Χαλκειούς ο πρόεδρος είπε ότι αντιλαμβάνεται ότι το δίκαιο αίτημα τους δικαιολογεί ακόμα και από μέρος τους εντάσεις, εντάσεις δεν δικαιολογούνται από όσους κάθονται στα έδρανα. Ένα σαφές μήνυμα στο δήμαρχο, μην προσπαθείς να βγεις κι από πάνω.

Αυτή τη σχέση, λοιπόν, που δείχνει να κρέμεται από την κλωστή της εξάντλησης της υπομονής του γιατρού στην παρούσα φάση, για πόσο νομίζει ο Μ. Βουρνούς ότι μπορεί να την εκμεταλλεύεται;

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση