26.3.2013 18:50

Οι εξής οκτώ

Κάπως πεπαλαιωμένο αλλά, ευκαιρίας δοθείσης της τιμής που μας έκανε ο υπουργός να μας επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο, ας του θυμίσουμε και κάτι ακόμα, αν θεωρείται κεφαλή, υπό την ιδιότητα του βουλευτή, της έκφρασης της Ν.Δ. στη Χίο.

Νέα Δημοκρατία στη Χίο δεν υφίσταται, παρά μόνο στα χαρτιά, εδώ και καιρό. Οι όποιες προσπάθειες του Β. Ατσάλη, αν υπάρχουν, έχουν ως αποτέλεσμα ακόμα και στην κοπή της πίττας του κομματικού οργάνου να δίνουν το παρόν μόλις 8 άτομα. Αν αφαιρέσεις το Βαγγέλη και τη σύζυγο και το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του βουλευτή, φτάνουμε αισίως τους 5. Για να μην επεκταθώ περισσότερο και θυμηθώ από πότε έχει επισήμως η τοπική Ν.Δ. να ψελλίσει μια έστω κουβέντα για θέματα νομού ή υποστήριξης του κυβερνητικού έργου.

Έχει κανείς την ευθύνη να μαζέψει κάπως την κατάσταση ή θα την αφήσουν να σέρνεται και δυο μήνες πριν τις εκλογές θα κάνουν τους διαιτητές μεταξύ των καμιά δεκαριά φιλόδοξων υποψηφίων;

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ