11.10.2012 9:50

Οφείλει μια απάντηση

Πολύ φοβάμαι ότι με το θέμα θα … ανταμώσουμε κάποιους μήνες αργότερα. Για αυτό προτείνω, τώρα, εγκαίρως, να μην αποφύγουμε να το αγγίξουμε. Η τακτική του Παν. Μπουμπάρη στο πηδάλιο του «Σκυλιτσείου» έχει πείσει ότι είναι φανατικός οπαδός της ρήσης «άσε τα κρυφά κρυμμένα». Σπάνια ο διοικητής έστρεψε με πρωτοβουλία του τους προβολείς της δημοσιότητας στο Νοσοκομείο. Όσο μπορεί να αποφύγει την ανάμειξη των Μέσων τόσο το καλύτερο, είναι η αρχή του.
Επί των ημερών του, όμως, εννοείται ότι έχει παραληφθεί η νέα πτέρυγα, η οποία δουλεύεται ήδη στο βαθμό που είναι σε θέση να αποδώσει. Αν κρίνω, βέβαια, από την εξωτερική όψη των εγκαταστάσεων, το έργο που αφήνει πίσω του ο «Άκτωρ» δεν θα κοσμεί μελλοντική μπροσούρα της εταιρείας.
Για τον … εσωτερικό κόσμο δεν ξέρω, συνάγω… Υπάρχουν ελλείψεις; Παραδόθηκε όπως πρέπει; Ακολουθούν κι άλλες συμπληρωματικές επεμβάσεις; Αν ο διοικητής «στη βράση» δεν τα δημοσιοποιήσει, θα είναι αργότερα έτοιμος να αναλάβει τις δικές του ευθύνες, όταν ο επόμενος, σαφώς πιο λαλίστατος από εκείνον, με το δίκιο του θα αποποιείται τις δικές του; 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ