Παραπολιτικά

7/10/13 14:57

τελ. ενημ.: 7/10/13 14:57

Ο προβλέψιμος

Εκείνοι που δεν ξέρουν επαρκώς τον αντιδήμαρχο Καρδαμύλων ρίχνοντας του μια πρώτη ματιά τον χαρακτηρίζουν φουρκισμένο από αγανάκτηση αιρετό, που περιμένει πως και πώς να ολοκληρωθεί η θητεία του για να αποδράσει από το ρόλο του και την Αυτοδιοίκηση στο σύνολο της.
Ο Γιώργης Λιγνός λανσάρει εδώ και χρόνια το ίδιο στιλάκι. «Τα ρίχνει» αδιακρίτως σε όλους – και πιο πολύ στους ίδιους τους συνεργάτες του, αιρετούς ή υπαλλήλους – αλλά πάντοτε στο δρόμο. Σε προσωπικές στιχομυθίες. Επίσημα, από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, αρνάκι γάλακτος. Η εκρηκτικότητα του δρόμου σπανίως μεταφέρεται στις συνεδριάσεις, όπου λειτουργεί ως το πιο πειθήνιο όργανο της δημοτικής αρχής. Ιδανικός στρατιώτης του Πολύδωρου.
Επειδή το ίδιο στιλ χρησιμοποιεί χρόνια, απλά τώρα στον πιο υπερθετικό βαθμό από την ώρα που ανέλαβε και μεγάλες ευθύνες, δηλώνω τη σιγουριά ότι θα πέσουν έξω όσοι υποθέτουν ότι θα εξαφανιστεί οικιοθελώς από το χάρτη με τη λήξη της θητείας της δημοτικής αρχής. Υποψήφιος θα είναι κι ας κάνει τα ναζάκια του ότι δήθεν είναι σκασμένος.

Σχόλια άρθρου: 0