26.1.2017 10:05

Ο Μικές και τα «κουρέλια του ΣΥΡΙΖΑ»

Έχεις κανένα πρόβλημα μαζί μου; Τι δουλειά έχω εγώ και με μπλέκεις με τα κουρέλια του ΣΥΡΙΖΑ; Εμβρόντητος άκουγα την τηλεφωνική διαμαρτυρία του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και την απαίτηση του να … επανορθώσω. Ποια, κατά τον Μ. Κριμιζή, έπρεπε να ήταν η επανόρθωση; Ακριβώς δεν κατάλαβα, ομολογώ, αλλά τελικώς κατέληξα σε τρεις πιθανότητες, διότι ευγενικότατα μου έκλεισε το τηλέφωνο. Πιθανολογώ λοιπόν πως ο Μικές θίχτηκε γιατί θα έπρεπε να βάλω όλα τα ονόματα των παρακαθίμενων του Στ. Κάρμαντζη στην εκδήλωση κοπής πίτας του Εμπορικού Συλλόγου. Ή γιατί θα ήθελε να μην αναφερθεί ότι ήταν κι εκείνος εκεί ή τέλος πάντων ότι δεν πρέπει να αναφέρεται το όνομα του ταυτόχρονα με αυτό του Φρ. Σέργη και επομένως να συνδέεται με το ΣΥΡΙΖΑ.

Μπερδεύομαι και θαρρώ ότι σας μπερδεύω. Καταλήγω τελικά ότι μάλλον περισσότερο μπουρδουκλωμένη είναι η σκέψη του αγαπητού Μικέ και ώρες – ώρες προπορεύεται το θυμικό του περισσότερο από τη νηφάλια κρίση του.

Τι τελικά πειράζει το Μικέ; Το γεγονός ότι αναφέρθηκε πως ήταν ομοτράπεζος του Στ. Κάρμαντζη; Μα, εκείνος τον προσκάλεσε και μάλιστα με πρόσκληση ονομαστική. Η αναφορά του ονόματος του σε ένα σχόλιο που περιείχε και το όνομα του Φρ. Σέργη; Μα, πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, στον οποίο ο Μικές είναι πρόεδρος. Ο συσχετισμός του με τον Σέργη, άρα και τον ΣΥΡΙΖΑ; Μα, ο Μικές ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος πριν δυο χρόνια μας καλούσε να τον εμπιστευτούμε ως κυβέρνηση και κάποιοι κιόλας τον πίστεψαν.

Επειδή, λοιπόν, αδυνατώ να βγάλω άκρη τι τον πείραξε και επιμένω ότι η δική μου σύγχυση προέρχεται από την τρικυμία εν κρανίω του προέδρου του Εμπορικού μας Συλλόγου, αναμένω μια αναλυτική επιστολή του για να καταφέρω να σας διαφωτίσω. Εύχομαι αυτή να έχει και τέλος, να μη μείνει στη μέση, απ’ τα νεύρα του, όπως στο τηλέφωνο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ