24.9.2018 13:01

Ο καθένας στη δουλειά του…

Στα εξ’ ων συνετέθη κινδυνεύει να διαλυθεί ο συνδυασμός της «Πρωτοβουλίας» και μόνο αν βρει … φρέσκο αίμα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη σφοδρή επιθυμία του Μαν. Βουρνού να διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Τουλάχιστον κατ’ ιδίαν οι περισσότεροι από τους νυν συμβούλους, ακόμα κι όσους διαδραματίζουν ενεργό ρόλο σήμερα, εκμυστηρεύονται ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι.

Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται και δυο … βαριά χαρτιά της σημερινής δημοτικής πολιτικής. Ο Ιακ. Αμύγδαλος – εκ των πρωτεργατών σύστασης της «Πρωτοβουλίας» - θα υποστηρίξει μεν την προσπάθεια, θα επιλέξει ωστόσο να προασπίσει τη … μπύρα του, την προσωπική του εργασία, διαπιστώνοντας ότι δύσκολο να πατάς ταυτόχρονα σε δυο βάρκες, ιδίως αν η δουλειά σου σε έχει ανάγκη πλήρους απασχόλησης. Μια εκκρεμότητα είναι που θα αφήσει την ΕΤΑΧ, την οποία πέτυχε να τη στρώσει ή καλύτερα να τη διασώσει.

Αλλά και ο πρόεδρος του Ομηρείου – μάλλον το πιο επιτυχημένο σήμερα δοκιμασμένο στέλεχος της δημοτικής αρχής – επιλέγει την αποστασιοποίηση, καθώς νοιώθει ότι ο ρόλος του στην Ένωση έχει προτεραιότητα. Ο Ηλ. Σμυρνιούδης ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, μολονότι δεν τράβηξε ποτέ διαχωριστικές γραμμές από την πολιτική του συνδυασμού του. Έκανε αθόρυβα τη δουλειά του κι ίσως η απόφαση του να πρέπει να πει πολλά … σε πολλούς.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ