15.7.2015 17:03

Ο κακοφορμισμένος συνδικαλισμός παρασέρνει στο γκρεμό τη χώρα

Βρε καλώς τα παλικάρια! Είχαν βεβαιωθεί πως με τον π.Μ. (προ Μνημονίου) ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελείωναν τη καταστροφική επίδραση τους στη χώρα. Είχαν γαντζωθεί πάνω του, μεταγράφηκαν πολιτικά στη συντριπτική τους πλειοψηφία κι είχαν το κεφάλι τους ήσυχο.

Η αναγκαστική στροφή Τσίπρα στο ρεαλισμό μεταξύ των άλλων έχει και σε εκείνα επιπτώσεις. Οι συνδικαλιστές παλαιάς κοπής βρίσκονται από τη Δευτέρα στις επάλξεις των νέων αγώνων τους. Προκηρύσσουν τη μια απεργία πίσω από την άλλη, καταφέρνουν το δικό τους πλήγμα στην πεθαμένη, έτσι κι αλλιώς, τουριστική περίοδο.

Αυτού του είδους ο συνδικαλισμός, που προτάσσει τα συντεχνιακά από τα εθνικά συμφέροντα, είναι αναπόσπαστο μέρος του υπό κατάρρευση πολιτικού συστήματος.

Σύντομα θα διαπιστώσει πως δεν περνά πια η μπογιά του, δεν έχουν απήχηση ούτε οι παροτρύνσεις του, έχει ήδη εγκαταλειφθεί από τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ