10.3.2016 16:25

Ο Φωστίνης....

Πιο πολύ ενδιαφέρον ακόμη και από την ίδια την παραγωγή δημοτικού έργου έχουν οι διάλογοι που αναπτύσσονται μεταξύ των συμβούλων, για θέματα φυσικά άσχετα. Μια τέτοια κουβέντα άνοιξε πριν λίγες μέρες μεταξύ του Στ. Ζουμίδη και του Γ. Παπαδόπουλου. Ο πρώτος διατηρεί άριστες και διακριτικές σχέσεις με την Σκήτη των Αγίων Πατέρων και κατ΄ επέκταση με τους μοναχούς της Σκήτης, ο δεύτερος διαχρονικά είναι με την πλευρά της Μητρόπολης, ιεροκήρυκας γαρ και επομένως ολίγον τι ευαίσθητος με τον διάλογο που έχει ξεκινήσει μεταξύ του νέου και του παλαιού ημερολογίου.

Όταν στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ο Στ. Ζουμίδης είδε τον Γιώργη να καταφθάνει είπε: «Καλώς τον Φωστίνη!», εννοώντας φυσικά ότι το άρθρο που είχε γράψει ο αντιδήμαρχος στο politischios.gr αναφορικά με τις εξελίξεις δεν μειώνει την αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει, αλλά την αυξάνει. Οι δύο τους τα είπαν για αρκετή ώρα και φάνηκε να συμφωνούν, αλλά κοίτα να δεις έννοιες....

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ