30.1.2017 18:26

Ο φόβος του … Ρουβά

Φουντώνει ο ντόρος για τη σύνθεση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στη Χίο όσο το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες δεν αποκλείεται. Η αντίδραση του Ν. Μηταράκη στη βροχή των ονομάτων παραμένει ψύχραιμη. «Δεν με ενδιαφέρει η σύνθεση, το μόνο που ξέρω είναι ότι οι συνυποψήφιοι θα είναι τρεις. Καλοδεχούμενοι όσοι κι αν είναι», είναι το σταθερό μοτίβο της απάντησης στην ερώτηση ποια η δική του προτίμηση.

Η αυτοπεποίθηση του βουλευτή εδράζεται στην ακλόνητη πίστη του ότι το εργαλείο της δημοσιότητας είναι πανίσχυρο κι εκεί συνεχίζει να διαθέτει προβάδισμα, ελέω πρόσβασης στα εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα.

«Αν πια βάλουν στο ψηφοδέλτιο τον Ρουβά, πάμε σε άλλου είδους συζήτηση», λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου. Τη … μικροφοβία του αυτή την αποκάλυψε μάλιστα και στον ίδιο το Σάκη πριν λίγους μήνες σε τυχαία συνύπαρξη τους σε εκδήλωση. Ο Σάκης τον διαβεβαίωσε ότι στηρίζει Ν.Δ. αλλά δεν θα είναι υποψήφιος, οπότε ο Μηταράκης συνεχίζει να διαθέτει υψηλό βαθμό αυτοπεποίθησης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ