13.11.2013 17:16

Ο … Δεξιός ψάλτης

«Όποτε αισθανθείτε ότι χρειάζεται ενίσχυση το δεξί ψαλτήρι της Αρχιεπισκοπής, έχω στη διάθεση σας ένα cd από την εκκλησία των Καρυών. Θα σας πείσει», θα μπορούσε να ψιθυρίζει στο αυτί του Αρχιεπισκόπου ο Στ. Κάρμαντζης.

Τελευταία το όνομα του πολιτευτή από πολλούς προφέρεται ως πιθανό για ανάμειξη του στις δημοτικές εκλογές. Είναι ο μόνος που μπορεί να λαβώσει τον Πολύδωρο, εκτιμούν οι φίλοι του. Έχω την εντύπωση ότι ο Στ. Κάρμαντζης θα τους απογοητεύσει.

Έχει λάβει την απόφαση του να μην αναμειχθεί στις εκλογές καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Ούτε ως υποψήφιος, ούτε ως υποστηρικτής υποψηφίου. Γιατί ορισμένοι προσβλέπουν και σε αυτό. Υπολογίζουν στην ανοιχτή του υποστήριξη για να πεισθεί η Συγγρού σε εκείνους να δώσει τη στήριξη.

Η μόνη ανάμειξη του θα είναι αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο. Έχοντας αποφασίσει να είναι εκ νέου υποψήφιος με τη Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές θα στηρίξει με όλη του τη δύναμη τον υποψήφιο επιλογής του κόμματος του. Πολύ απλά γιατί δεν επιθυμεί να δώσει τροφή σε κανέναν, γνωρίζοντας ότι οι διαδόσεις καμιά φορά πλήττουν ανεπανόρθωτα ένα πρόσωπο. Αυτή είναι η στρατηγική του ενόψει εκλογών κι ας το λάβουν υπόψη όσοι ελπίζουν σε κάτι διαφορετικό ή περισσότερο από εκείνον.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ