13.11.2013 17:16

Ο … Δεξιός ψάλτης

«Όποτε αισθανθείτε ότι χρειάζεται ενίσχυση το δεξί ψαλτήρι της Αρχιεπισκοπής, έχω στη διάθεση σας ένα cd από την εκκλησία των Καρυών. Θα σας πείσει», θα μπορούσε να ψιθυρίζει στο αυτί του Αρχιεπισκόπου ο Στ. Κάρμαντζης.

Τελευταία το όνομα του πολιτευτή από πολλούς προφέρεται ως πιθανό για ανάμειξη του στις δημοτικές εκλογές. Είναι ο μόνος που μπορεί να λαβώσει τον Πολύδωρο, εκτιμούν οι φίλοι του. Έχω την εντύπωση ότι ο Στ. Κάρμαντζης θα τους απογοητεύσει.

Έχει λάβει την απόφαση του να μην αναμειχθεί στις εκλογές καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Ούτε ως υποψήφιος, ούτε ως υποστηρικτής υποψηφίου. Γιατί ορισμένοι προσβλέπουν και σε αυτό. Υπολογίζουν στην ανοιχτή του υποστήριξη για να πεισθεί η Συγγρού σε εκείνους να δώσει τη στήριξη.

Η μόνη ανάμειξη του θα είναι αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο. Έχοντας αποφασίσει να είναι εκ νέου υποψήφιος με τη Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές θα στηρίξει με όλη του τη δύναμη τον υποψήφιο επιλογής του κόμματος του. Πολύ απλά γιατί δεν επιθυμεί να δώσει τροφή σε κανέναν, γνωρίζοντας ότι οι διαδόσεις καμιά φορά πλήττουν ανεπανόρθωτα ένα πρόσωπο. Αυτή είναι η στρατηγική του ενόψει εκλογών κι ας το λάβουν υπόψη όσοι ελπίζουν σε κάτι διαφορετικό ή περισσότερο από εκείνον.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ