17.9.2012 18:54

Το νέο ΠΑΣΟΚ

Πήγαν για μαλλί, εν προκιεμένω για ψήφους, αλλά βγαίνουν κουρεμένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έκριναν σκόπιμο να παραστούν στη συγκέντρωση των ένστολων πριν λίγες μέρες έξω από την Αστυνομία. Στη θέα τους πολλοί ήταν οι Αστυνομικοί που ανέσυραν στη μνήμη τους άλλη μια επίσκεψή τους έξω από τα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Ήταν λίγο μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, όταν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρονταν για τη συμπεριφορά της Αστυνομίας, λες και η πράξη ενός μεμονωμένου αστυνομικού, μπορεί να γίνει ρετσινιά για όλο το Αστυνομικό Σώμα ή οι Αστυνομικοί της Χίου να ήταν υπεύθυνοι για το συμβάν.
Γι’ αυτό και πολλοί ήταν έτοιμοι να ζητήσουν από τον πρόεδρο τους Γ. Πατελίδα να πλησιάσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διακριτικά, να τα ευχαριστήσει για τη συμπαράσταση αλλά να τους ζητήσει να απομακρυνθούν. Κάτι που εν τέλη δεν έγινε, με τους Αστυνομικούς όμως να σχολιάζουν ότι σύντομα προέκυψε το νέο ΠΑΣΟΚ. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ