12.5.2015 16:07

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Η απειλή να επιστραφεί πίσω το ποσό που δαπανήθηκε για το μέχρι σήμερα πραγματοποιηθέν έργο ωθεί τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας να ρίχνουν το βάρος τους μήπως και προφτάσει και ολοκληρωθεί το λιμάνι της Λαγκάδας, το οποίο θυμίζω … έπασχε από σοβαρή αστοχία στη μελέτη.

Κάπου εδώ έρχονται τα ζόρια. Αν τα εμπόδια αρθούν, ο εργολάβος θα πρέπει να ξεκινήσει εργασίες από … χθες, δεδομένου ότι το έργο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Εν ολίγοις το λιμάνι της Λαγκάδας, πόλος έλξης πολλών επισκεπτών καθημερινά και κυρίως … λημέρι επισκεπτών από Τουρκία, πρέπει να μεταβληθεί καλοκαιριάτικα σε εργοτάξιο.

Ούτε να το διανοηθείτε, λέγεται ότι ειπώθηκε από επαγγελματίες της περιοχής, με τον πρόεδρο του χωριού Στεφ. Τσίγγο σε δύσκολη θέση, ανάμεσα στο να χαθεί η χρονιά για τους Λαγκαδούσους επαγγελματίες ή να χαθεί το έργο.

Προβλέπω Λαϊκή Συνέλευση να βγάζει το φίδι από την τρύπα, αν και μακάρι να φτάσουμε στο σημείο αυτό. Πάει να πει ότι υπάρχει πιθανότητα σωτηρίας του έργου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ