21.1.2016 15:44

Μια συζήτηση χωρίς τέλος

Την συμμετοχή του σε μια ακόμη τουριστική έκθεση στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Κορδελιό εξετάζει τις τελευταίες μέρες το Επιμελητήριο. Το αίτημα υποβλήθηκε από τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και μέλος του Δ.Σ. Δημ. Κιτριλάκη, που δικαιολογώντας το αίτημα του για την αναγκαία συμμετοχή του Επιμελητηρίου, μέσω του Συλλόγου, εξήγησε ότι πρόκειται για μια έκθεση σε μια από τις καλύτερες ποιοτικά περιοχές της Σμύρνης από την οποία προσβλέπουν εν δυνάμει επισκέπτες.

Δεν φαίνεται όμως όλοι να συμμερίζονται την ίδια άποψη εντός του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. Στην τελευταία συνεδρίαση κατατέθηκαν αρκετές ενστάσεις για τα αποτελέσματα που προκύπτουν από αυτές τις συμμετοχές και διαπιστώθηκε «χάσμα» ανάμεσα στις απόψεις των συμβούλων.

Κύρια αιτία φαίνεται να είναι το γεγονός ότι το Επιμελητήριο δεν εκπροσωπείται από επαγγελματικούς φορείς σε αυτές τις εκθέσεις, πέραν του τουρισμού, γεγονός που προβληματίζει. μεγάλες εταιρίες ο τόπος δεν διαθέτει, οι επαγγελματίες που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν όπως π.χ. οι ποτοποιοί προσκρούουν στους απαγορευτικούς κανόνες κατανάλωσης και διακίνησης αλκοόλ στην Τουρκία και από όσο φαίνεται, μόνο ο προβληματισμός θα παραμείνει. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ