Παραπολιτικά

6/9/13 17:34

τελ. ενημ.: 6/9/13 17:34

Μια συχνότητα τους φέρνει πιο κοντά;

Ομολογώ ότι μου διέφυγε ο συσχετισμός και ας είναι καλά η φίλη που έσπευσε να τον υπογραμμίσει. Η αναζήτηση ραδιοφωνικής συχνότητας από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ σκοντάφτει στις απαιτήσεις όσων τις έχουν καπαρωμένες. Εκτός και αν του δοθεί στο πιάτο, διά… της προσχωρήσεως.

Κοινό μυστικό στην πιάτσα είναι ότι η πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ Μ. Γιαννάρα, ότι η κοινωνία οφείλει να προσανατολιστεί προς τα αριστερά είχε σαφέστατο στόχο να προλειάνει το έδαφος μίας δικής του προσχώρησης στον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε ο Μικές στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του δεν κρύβει πως βλέπει το κοινωνικό ρεύμα προς τα εκεί να κατευθύνεται και εκτιμώντας ότι εκείνος δεν έφαγε ακόμα τα ψωμιά του στην πολιτική ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες.

Το θέμα είναι κατά πόσο ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για μία τέτοια υποδοχή. Το νέο δεδομένο της αναζήτησης συχνότητας έκφρασης και το γεγονός ότι ο Μικές τη διαθέτει στον υπερθετικό βαθμό με τρίγωνο δυνατοτήτων ραδιοφωνικής, τηλεοπτικής και ιντερνετικής παρουσίας δίνει νέα διάσταση στο φλερτ.

Παρακάμπτει τον ανυπέρβλητο σκόπελο της χρηματοδότησης για την εξαγορά και θέτει τις δυνάμεις της «Πατρίδας» στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον ταχυδακτυλουργικό χειρισμό που μαεστρικά διαθέτει εδώ και χρόνια ο Γιαννάρας. Να βρίσκει το κόμμα που στηρίζει την ιδιαίτερή του μεταχείριση χωρίς ποτέ να κλείνει πόρτα για την έκφραση όλων των υπολοίπων. Λέτε το στοιχείο αυτό να φέρει μία ώρα νωρίτερα το γάμο ΣΥΡΙΖΑ- Μικέ;

Μόνο που αν συμβεί αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για ένα διαζύγιο. Αυτό του Γιαννάρα από το άρμα Λαμπρινούδη. Και παπάς και ζευγάς δύσκολο να είσαι… 

Σχόλια άρθρου: 0