31.10.2014 11:34

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη

Να διευκρινίσω ότι δεν έτυχε να παρακολουθήσω μέχρι στιγμής κάποια από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, οπότε να μορφοποιήσω μια πρώτη άποψη για το βεληνεκές των ικανοτήτων του νέου του προέδρου.

Βρέθηκα στη Βολισσό προ ολίγον ημερών όμως και είδα από κοντά την … εκτός έδρας λειτουργία του Μιχ. Μπελέγρη. Με κατέπληξε θετικά. Συνάντησα ένα νέο άνθρωπο, απόλυτα κατατοπισμένο για το θέμα (σ.σ. το τουριστικό αγκυροβόλιο Λημνιών), με θέσεις που διέθεταν αρχή, μέση και τέλος. Ήξερε τι θα πει, πως θα το πει και πότε. Ήξερε επίσης τι ήθελε να πετύχει.

Χωρίς υφάκι προεδρικό, σκόρπισε στην αίθουσα οικειότητα, ζητώντας από τους παριστάμενους να μην τον προσφωνούν «πρόεδρο». Δεν παρίστανε τον ξερόλα, μολονότι φαίνονταν πως έπαιζε την υπόθεση στα δάχτυλα του. Κυρίως κατέθεσε ψυχή όταν εκμυστηρεύτηκε πως βρέθηκε στο Λιμενικό Ταμείο. «Πηγαίνω εκεί απ’ τις 8 το πρωί και φεύγω στις 4 το μεσημέρι κι όλα αυτά για έξοδα παράστασης 460 ευρώ μηνιαίως. Με ένα κεφάλι χυλό πηγαίνω στο γραφείο για να ασκήσω το επάγγελμα μου. Δεν τα λέω αυτά για να ακούσω ένα μπράβο. Τα λέω γιατί θεωρώ ότι, όπως ο καθένας μας, έτσι κι εγώ έχω την ευθύνη να αφιερώσω κάποιο από το χρόνο μου για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής μας στο νησί κι αυτό κάνω», είπε κι έδειχνε απόλυτα ειλικρινής. Ήταν μια αποκάλυψη για μένα ο Μιχάλης κι έχω την εντύπωση ότι, αν δεν παρασυρθούν τα μυαλά του να πάρουν αέρα, δεν αποκλείεται να δούμε να γίνεται συστηματική δουλειά στα λιμάνια μας

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ