24.11.2014 14:51

Μια μπανανόφλουδα για τον Νότη

Αν θα την πατήσει ή θα έχει την ικανότητα να την προσπεράσει είναι στο χέρι του ή πιο σωστά στο πόδι του. Υπάρχουν κάποιοι, που στην υπερπροσπάθεια τους να φανεί ότι … του κάνουν παιχνίδι, εκθέτουν διαρκώς το Νότη Μηταράκη. Ζητώντας για το παραμικρό την παρέμβαση του, ως ο θεραπεύων πάσαν νόσον του νησιού.

Ξεχνούν κάτι. Ο Μηταράκης – σήμερα – είναι βουλευτής Αθηνών και υφυπουργός υπεύθυνος για τις επενδύσεις. Ζαλίζοντας του το κεφάλι ότι έχει καθήκοντα «αόρατου βουλευτή Χίου», σε υποθέσεις μάλιστα ουρανοκατέβατες για τον ίδιο, που δεν έχει προφτάσει να τους κάνει την παραμικρή επεξεργασία, τον υποχρεώνουν να κινείται με λειψό γνωστικό υπόβαθρο και στο τέλος να μην προσεγγίζει τη βέλτιστη λύση, έστω κι αν επικοινωνιακά φαίνεται να επεμβαίνει. Βέβαια, το αποτέλεσμα σε υποθέσεις χρονίζουσες ποτέ δεν λύνεται με ένα πολιτικό ραντεβού. Κι ο Νότης δεν έχει τώρα τους χρόνους να παρακολουθεί τις υποθέσεις του νησιού όπως θα έπρεπε.

Στο … πόδι του λοιπόν είναι να πατήσει τη μπανανόφλουδα, να δεχτεί ένα ρόλο του τύπου «στην υπόθεση συμπαρίσταται και ο υφυπουργός» και να εξανεμίσει σύντομα την αίγλη του τεχνοκρατισμού του. Γιατί, όπως φαντάζομαι ότι συμφωνείτε, τεχνοκρατισμό δεν προδίδουν τέτοιου είδους προσεγγίσεις. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ