Παραπολιτικά

31/5/13 15:54

τελ. ενημ.: 31/5/13 15:54

Μεζεκλίκια...

Βρήκε το … ευαίσθητο σημείο των Τούρκων ο Κ. Μούνδρος κι εκεί σκέπτεται να πατήσει. Από τα σούρτα φέρτα και τις πολλές επαφές κατάλαβε ότι οι γείτονες τρελαίνονται να ικανοποιούν το στομάχι τους όποτε επισκέπτονται τη Χίο.

Για αυτό ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης δίνει μεγάλη βαρύτητα στη 2η Γιορτή Γευσιγνωσίας που κλείδωσε για το διήμερο 29 – 30 Ιουνίου. Την πρώτη ημέρα γύρω στους 20 σεφ εστιατορίων θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους και τη δεύτερη μαχαίρι, πιρούνα και κουτάλα θα δοθεί σε απλούς ιδιώτες, μάστορες και μαστόρισσες της μαγειρικής τέχνης.

Το διήμερο θα … προπαγανδιστεί με έμφαση στα γειτονικά παράλια, καθώς στη Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού προβλέπουν ότι θα γίνει το αδιαχώρητο, μόλις οι Τούρκοι … μυριστούν ένα τέτοιο νταβαντούρι. Το Τελωνείο και τα μάτι μας…

Σχόλια άρθρου: 0