23.3.2015 18:58

Μεταξύ δυο πυρών

Αναμενόμενο πως το αδύνατο άμεσο αποτέλεσμα στον τουρισμό θα ήταν πολιτικά εκμεταλλεύσιμο από όποιον αναζητεί την ευκαιρία. Εδώ όμως ο Δημ. Καράλης βάλλεται από δυο εντελώς διαφορετικά άκρα.

Απ’ τη μια ο Πολύδωρος καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για «βελούδινες μελέτες», εννοώντας όσες αφορούν τη στήριξη του θεματικού τουρισμού και στο πρόσφατο Συμβούλιο αναρωτήθηκε γιατί χρειάζονται άλλες 20.000 ευρώ για μελέτη τουριστικής ταυτότητας.

Απ’ την άλλη η «Χιακή Συμπολιτεία» μέμφεται τη δημοτική αρχή ότι έχει αφήσει έναν … κούκο, το Δημ. Καράλη, να προσπαθεί να ανασυντάξει την τουριστική στρατηγική του Δήμου. «Δεν είναι σοβαρή προσέγγιση η εθελοντική εργασία, αν θέλουμε να έχουμε σοβαρά αποτελέσματα», είπε αυτολεξεί η Δεσπ. Τσαρδάκα.

Και κάπου εκεί στη μέση ο Καράλης να προσπαθεί, με τη γνωστή σιωπηρή τακτική του, να φέρει αποτελέσματα. Στρέφεται πια στους … δικούς του ανθρώπους, στο πεδίο των ηλεκτρονικών εφαρμογών, αλλά κάνει και κινήσεις που αναδεικνύουν έναν άνθρωπο που δεν βιάζεται για επί τόπου αποτέλεσμα, απλά γιατί εγκαίρως έχει καταλάβει ότι ποτέ κανένας δεν το πέτυχε στον τουρισμό.

Σκύβει το κεφάλι, δουλεύει πυρετωδώς, κάνει πολλές αθέατες επαφές με όλα τα τμήματα του παζλ του τουρισμού και προσβλέπει σε αποτέλεσμα αύριο, για να μην πω … μεθαύριο. Αυτή είναι η σωστή στρατηγική. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ