26.3.2019 12:51

Μένει η ανακοίνωση;

Καιρό είχαμε να δούμε τον Στ. Καμπούρη τόσο απογοητευμένο από τα μελλούμενα για την πορεία του Δήμου. Ο Στέλιος πίστευε ότι θα μπορούσε να επικρατήσει η ωριμότητα, να περάσουν σε δεύτερη μοίρα οι προσωπικές βλέψεις και να γίνονταν ουσιαστική προσπάθεια για ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Γεύτηκε την απογοήτευση του περιορισμένου ενδιαφέροντος για τη δημόσια πρόταση του και πλέον … προφητεύει ότι η αντιπαράθεση, συνδυασμένη με την έλλειψη κουλτούρας συνεργασιών και τον εκλογικό νόμο, θα οδηγήσει σε δεινά και περιπέτειες το Δήμο, στον οποίο τόσο είχε αφοσιωθεί.

Τα παραπάνω δεδομένα, συν η πίεση που λογικά θα δέχθηκε από τη Φώφη Γενηματά να ενισχύσει το περιφερειακό ψηφοδέλτιο, τον έκαναν αρχικά να ενδώσει σε μια πρώτη συζήτηση με τον Παν. Χριστόφα. Την οποία πια συνεχίζει με πολύ όρεξη από την ώρα που διαπίστωσε ότι η επιλογή του ΚΙΝΑΛ δεν ήταν απλώς για να αντικατασταθεί το κενό που άφησε πίσω του ο Μαλέλης αλλά ένα νέο πρόσωπο, καθόλου καβαλημένο, με διάθεση να συνθέσει και να ακούσει φωνές που κάτι λένε στο αυτί του. Εντός των ημερών, λογικά, θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση συμμετοχής του Στ. Καμπούρη στο συνδυασμό Χριστόφα, συμφωνία που αναμένεται να προσδώσει και το στοιχείο της αυτοδιοικητικής εμπειρίας που μέχρι στιγμής έλειψε.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ