18.1.2016 18:33

Το μεγάλο στοίχημα

Σε απόσταση βρίσκεται αλλά παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις στη Χίο σε όλα τα επίπεδα ο Π. Παππής. Είτε δημοτικά, είτε πολιτικά. Εκνευρισμένος από την τακτική των κομματαρχών να προσεταιριστούν, με κομψό και άκομψο τρόπο, την επικράτηση Κυρ. Μητσοτάκη, πετάει αστραπόβροντα τελευταία σε όλες τις επαφές  του.

«Να μην κουράζονται, άδικος ιδρώτας. Η τακτική να εμφανίζονται με το πέρας της διαδικασίας όλοι υποστηρικτές του προέδρου, τραβά πίσω το κόμμα στις εποχές που ήρθε ο καιρός να καταχωνιάσει. Ας παραδειγματιστούν απ’ τις επιλογές του Κυριάκου. Αξιοκρατικές, αδιάφορες από το ποια θέση πήρε ο καθένας προεκλογικά. Να το καταλάβουν όλοι, οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου ολοκληρώθηκαν. Η ΝΔ έχει ανάγκη από στελεχικό δυναμικό που δεν φοβάται να έχει άποψη και να την υπερασπίζεται. Όσοι έχουν μείνει στην εποχή του έρποντας και γλείφοντας δεν έχουν πια θέση στη νέα μέρα που ξημερώνει», κεραυνοβολεί ο Παναγιώτης, καυτηριάζοντας τη συνήθη φαρσοκωμωδία των ημερών όλοι τώρα ξαφνικά να αγάπησαν το νέο πρόεδρο.

«Η Κεντροδεξιά έχει ανάγκη διεύρυνσης. Το μεγάλο στοίχημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να ενώσει όλες τις δυνάμεις του ΝΑΙ στο πρόσφατο δημοψήφισμα. Να γίνει ξανά η παράταξη που θα εκφράζει το σύνολο των δυνάμεων του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας. Να ηγηθεί της προσπάθειας να φύγει το συντομότερο δυνατό η πιο καταστροφική κυβέρνηση για τη χώρα, να κερδίσει τον αγώνα κατά του λαϊκισμού και να επικρατήσει επιτέλους η κοινή λογική.  Θα το πετύχει και θα ανανεώσει σε σημαντικό βαθμό τους εκφραστές της. Ως εδώ κα μη παρέκει.» 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ