4.1.2018 13:37

Με την ευχή να μην ήταν αναλαμπή

Σε μια άτυπη βαθμολόγηση της δημοτικής του αρχής ο Μαν. Βουρνούς θα ήταν άδικος αν για το 2.017 δεν επιβράβευε με τον μεγαλύτερο βαθμό προόδου την κοινή προσπάθεια διοίκησης και προσωπικού στο Ομήρειο.

Τη χρονιά που πέρασε το Πνευματικό μας Κέντρο γνώρισε μια νέα άνοιξη, άρχισε να εμπιστεύεται τον εαυτό του και μας προϊδέασε για καλύτερα μελλούμενα, όταν και οι Χιώτες συνειδητοποιήσουμε την μεταβολή.

Το δημοσιοποιημένο πρόγραμμα Ιανουαρίου είναι ένα πισογύρισμα. Η ενότητα «Ομηρείου έργα» δεν συνεχίζεται και το Πνευματικό Κέντρο παραδίδει εκ νέου τις εγκαταστάσεις του σε διοργανώσεις τρίτων.

Ειλικρινά ελπίζουμε να πρόκειται για μια ανάπαυλα. Διοίκηση και προσωπικό να κατέβασαν ταχύτητα δικαιολογημένα απ’ την υπερπροσπάθεια – και την ανάλογη κόπωση – των προηγούμενων μηνών. Να μην στέρεψε ούτε η διάθεση τους, ούτε ο προϋπολογισμός τους. Η Χίος έχει ανάγκη το δυνατό Ομήρειο, αντάξιο των στόχων των ιδρυτών του. Το οποίο κάποια στιγμή θα αναλάβει κι έναν ευρύτερο συντονιστικό πολιτιστικό ρόλο στα δρώμενα του νησιού. Δικαιωματικά του αξίζει.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ