4.9.2014 19:49

Με τη μουσική του Στέλιου

Με το Μαν. Βουρνού να αποδέχεται στο σύντομο χαιρετισμό του ότι σαν κίνηση θα έπρεπε ίσως να είχε χρονικά προηγηθεί, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα η πρώτη μετεκλογική μάζωξη του συνόλου των μελών της «Πρωτοβουλίας».

Στο θεατράκι κάτω απ’ τη βίγλα της Αγίας Ελένης στήθηκε ένας μικρός μπουφές και τη μουσική επένδυση της συνάντησης ανέλαβε ο Στέλιος Τριανταφυλλίδης. Σχεδόν όλοι στο συνδυασμό του αναγνωρίζουν τα … μουσικά πρωτεία, κι αυτό φάνηκε με την επιλογή του ως dj της πρώτης κιόλας συνάντησης.

Στο μπουφέ μη φανταστείτε χλιδή. Αναψυκτικά, μπυρίτσα και ξηροί καρποί με αλμυρά κρουστικά. Απαραίτητη η διευκρίνιση ότι δεν επιβαρύνουν το δημοτικό προϋπολογισμό.

Στην ομιλία του νέου δημάρχου δόθηκε το ερέθισμα σε όποιον επιθυμούσε να λάβει το λόγο, κανένας όμως δεν αξιοποίησε … την πάσα. Εκείνος ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη σε μια σχεδόν άγνωστη ομάδα προσώπων, ασύνδετη μεταξύ της, και δεσμεύτηκε να την τιμήσει.

Τα πιο έμπειρα μάτια όμως διακρίνουν μια έντονη ανησυχία στο βασικό πυρήνα των στελεχών της «Πρωτοβουλίας». Επικρέμεται ο φόβος μην τυχόν και η ενεργοποίηση του συνδυασμού εκληφθεί από την κοινωνία ως … ντάντεμα στα δικά μας παιδιά. Κάτι που επουδενί δεν θέλουν να περάσει ως μήνυμα. Άρα, μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολλά – πολλά με την … ολομέλεια της «Πρωτοβουλίας». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ