4.1.2016 16:58

Με το στοιχειώδη συντονισμό

Τελικώς χρειάστηκε η απειλή του καταστροφικού σεναρίου για να εδραιώσει την αποφασιστικότητα όλων να στηρίξουν, δια των πράξεων τους, την τέλεση του εθίμου των πρωτοχρονιάτικων βαπορακιών.

Το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε το αυτονόητο. Το έθιμο επί χρόνια πορεύονταν στον αυτόματο και με έναν απλό συντονισμό εκ μέρους της αρμόδιας αντιδημάρχου δεν επετράπη να φανεί η οργανωτική απουσία της Περιηγητικής Λέσχης. Τούτο ασφαλώς δεν σημαίνει ότι εκλείπουν οι κίνδυνοι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με εξαίρεση την πιστή παρουσία κόσμου, το έθιμο φάνηκε να βρίσκεται σε διαρκή φθίνουσα πορεία.

Τώρα λοιπόν που ξεκαθάρισε ότι άλλος δεν εμπλέκεται διοργανωτικά, ουσιαστικά αφέθηκε στην οργανωτική ευθύνη του Δήμου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού έχει ένα ολόκληρο χρόνο μπροστά της ώστε να μεθοδεύσει έγκαιρα τις κατάλληλες κινήσεις συνολικής στήριξης του. Ο έλεγχος προόδου για τη Β. Ποταμούση την παραμονή του 2017…

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ