24.1.2017 10:14

Με μόνο τρεις απόντες

Καιρό είχαν στην «Πρωτοβουλία» να αισθανθούν δημοτική ομάδα με οντότητα. Συνήθως σε κάθε πρόσκληση οι απουσίες πλεόναζαν των παρουσιών. Το Σάββατο το μεσημέρι έτριβαν τα μάτια τους από την προσέλευση.

Ο δήμαρχος φώναξε τους συμβούλους του για να τους κρατήσει ενήμερους για όσα έχουν μεσολαβήσει τις τελευταίες ημέρες για το προσφυγικό. Πρωτίστως για τις ενέργειες που έχει αναλάβει σε συνεργασία με τους άλλους νησιωτικούς δήμους.

Στην προσυνεδρίαση ανταποκρίθηκαν 22 από τους 25 συμβούλους, οι 3 μάλιστα αιτιολογημένα απόντες, ακολούθησε μια συζήτηση περίπου 2 ωρών, από την οποία προέκυψε ότι στο κρίσιμο μεταναστευτικό ζήτημα η «Πρωτοβουλία» έχει σε μεγάλο βαθμό κατασταλαγμένη και ομογενοποιημένη άποψη πλέον. Από την ώρα που δημοτικοί σύμβουλοι όπως οι Γ. Γεωργιάδης και Γ. Κερμπάτσος εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη δημοτική στάση του Δήμου, ο Μαν. Βουρνούς πρέπει να έφυγε απόλυτα ικανοποιημένος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ