19.6.2017 11:01

Μάθημα ανοχής

Το Βολταιρικό «διαφωνώ με ό,τι λες, θα προασπίζω το δικαίωμα σου να το λες» ασπάστηκε ο Στ. Κάρμαντζης, ο μόνος εκ των τεσσάρων της «Εθνικής Χίου» με παρρησία συμμετοχής στη συγκέντρωση της Πέμπτης.

Την ώρα της συγκέντρωσης διεξάγονταν ταυτόχρονα Περιφερειακό Συμβούλιο. Γύρω στις 20.00 ο αντιπεριφερειάρχης το άφησε στη μέση και εμφανίστηκε στην πλατεία Βουνακίου με τον συνεργάτη του Γ. Αντωνίου, στα «ορεινά» της συγκέντρωσης. Τον ακολούθησε η πλειοψηφία των περιφερειακών συμβούλων (Γ. Μανάρας, Παντ. Μπουγδάνος, Κ. Βεργίνας, Ν. Αγραφιώτης).

Ο Κάρμαντζης άκουσε δια ζώσης την κριτική, την οποία δείχνει να εκλαμβάνει ως καθαρά καλοπροαίρετη. Με τη στάση του είναι ο μόνος εκ των τεσσάρων που διατηρεί ένα ρόλο διαμεσολαβητή του χάσματος μεταξύ κοινωνίας και αρχών. Ρόλος ιδιαίτερα χρήσιμος για την προσπάθεια τοπικής συμφιλίωσης και συγκερασμού των απόψεων, ένα επεισόδιο το οποίο πολύ σύντομα θα μας απασχολήσει. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ