14.11.2013 18:00

Μαγειρείο Ατσάλη «εξέλεξε» την πρώτη ΔΗΜ.Τ.Ο.

Το έκανε το … θαύμα του ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου και πέτυχε να είναι ισάριθμοι με τους εκλεγμένους οι υποψήφιοι για τις τρεις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας. Έτσι, η διαφαινόμενη εκλογική αναμέτρηση του Δημ. Βίου με το Γ. Δαμαλά κρίθηκε πριν την ώρα της, καθώς ο Ευάγγελος έπεισε τον δεύτερο να περιοριστεί σε καθήκοντα μέλους και μόνος υποψήφιος πρόεδρος να είναι τελικά ο τραπεζικός υπάλληλος.

Υποψήφιος πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Οινουσσών θα είναι ο κ. Λάτσης Ζώης και της αντίστοιχης των Ψαρών ο κ. Ιωάννης Παπαμιχαλάκης.

Υποψήφιοι για τις 17 θέσεις των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χίου είναι οι: Γκαγκανάτσιος Γεώργιος και Τσαγρής Στέλιος από την Αμανή, Αυγουστίδης Γεώργιος και Δαμαλάς Γεώργιος από τα Μαστιχοχώρια, Καρασούλης Νικόλαος και Μαρτάκης Νικόλαος από τον Άγιο Μηνά, Μαυρίκος Γεώργιος και Φεργαδιώτης Στρατής από τα Καμπόχωρα, Μελιτζάνης Μάρκος και Παγιαζίτης Χρυσοβαλάντης από τα Καρδάμυλα, Μπουμπούλη Καλλιόπη και Μπατίδης Ευστάθιος από την Ομηρούπολη, Παληάς Σταμάτιος και Συρρής Ιωάννης από την Ιωνία και Μπουμπούλης Ελευθέριος, Τζιάκη Ελένη και Χρονοπούλου Μαρία από τη Χίο.

Η εκλογή πραγματοποιείται στα γραφεία της ΝΟΔΕ το προσεχές Σάββατο.

Πρώτοι υποψήφιοι «τομεάρχες» για τη ΝΟΔΕ

Σταδιακά αρχίζει να ολοκληρώνεται και ο χάρτης των υποψηφιοτήτων για τη ΝΟΔΕ Χίου, εκεί όμως τα περιθώρια υποβολής υποψηφιοτήτων είναι ακόμα ανοιχτά. Μέχρι τώρα υποψηφιότητα έχουν θέσει οι: Κων. Τσαρτσάλης του τομέα Αγροτικού, Μάρκος Φιστές από τον τομέα Δικαιοσύνης, Δημήτρης Μεσσολογγίτης από τον τομέα Εμπόρων, Ηλίας Παπαδόπουλος από τον τομέα Κοινωνικής Πολιτικής, Μάρκος Ζαννίκος από τον τομέα Μισθωτών, Παντελής Μπουγδάνος από τον τομέα Οικονομίας, Μανόλης Αγγουλές από τον τομέα Παιδείας, Νίκος Αγραφιώτης στον τομέα Πολιτισμού, Γιώργος Μοσχούρης στον τομέα Υγείας και Άρης Σταμούλης στον τομέα Υποδομών και Δικτύων.  

Ενδεχόμενα κάποιος από αυτούς να αναλάβει ως πρόεδρος, ενδεχόμενα να επιδιωχθούν κι άλλες υποψηφιότητες μέχρι να κλείσει η διορία.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ