11.3.2015 15:49

Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω…

Με λίγες ώρες καθυστέρηση αναμένεται η επίσκεψη της Χρ. Καλογήρου στο νησί μας, από σήμερα το βράδυ δηλαδή, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί, μετατέθηκε για αύριο το πρωί.

Μετάθεση όμως πήρε και η ολομέλεια του συνδυασμού «Εμείς, για το Αιγαίο», που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας, πλην όμως η Χριστιάννα το ζήτησε και ο Στ. Κάρμαντζης δεν το αρνήθηκε να συναντηθούν όλοι μαζί την Πέμπτη, με την ευκαιρία και της δικής της παρουσίας.

Από όσα διαφαίνονται βήματα καλής διάθεσης γίνονται και από τις δυο πλευρές, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν ισχυροί κραδασμοί. Θα φανούν, άλλωστε, κατά τη διάρκεια του αυριανού, στις 18.00, Περιφερειακού Συμβουλίου. Μόλις δείτε κάποιους από τους περιφερειακούς συμβούλους της Χίου να σηκώνουν το δικό τους μπαϊράκι σε κάποια από τα θέματα, θα είναι η επικύρωση ότι οι … διαπραγματεύσεις δεν πήγαν κατ’ ευχήν. Αν πάλι αρχίσουν τα γλυκόλογα, «που τις είδατε τις διαφοροποιήσεις», θα είναι η καθαρή ένδειξη της ανακωχής. Σε κάθε περίπτωση η επίσκεψη της Χρ. Καλογήρου είναι πολύ σημαντική για την πορεία του θεσμού, του μοντέλου της οριζόντιας διοίκησης και του συνδυασμού της. Κι εκείνη έχει αναντίρρητα τον πρώτο λόγο των πρωτοβουλιών.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ