10.8.2017 11:51

Λέτε να μας λείψει;

Ιδιαιτέρως επισφαλή χαρακτηρίζουν τη θέση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου. Με αφορμή την έντονη φημολογία ανασχηματισμού εντός του Αυγούστου τα δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο μοναδικός άσσος στο μανίκι του Γ. Μουζάλα είναι η εκτίμηση που φέρεται να του έχει προσωπικά ο Αλ. Τσίπρας.

Στον αντίποδα όμως ο υπουργός βρίσκεται στο διαρκές στόχαστρο των ΑΝΕΛ αλλά και μεγάλου τμήματος του κομματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Η κριτική που ασκείται στο Γ. Μουζάλα κορυφώθηκε με την απόφαση του να εγκρίνει την επιστροφή μεταναστών από τη Γερμανία, ενώ του χρεώνεται και η σημαντική καθυστέρηση στην οργάνωση του Υπουργείου.

Σε στοιχηματικό επίπεδο οι πιθανότητες εξόδου του από το κυβερνητικό σχήμα, σε περίπτωση επιβεβαίωσης του ανασχηματισμού, είναι περισσότερες από την παραμονή. Να πληροφορήσουμε τον πρωθυπουργό ότι ειδικά στους νησιώτες μάλλον δεν πρόκειται να λείψει...

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ