27.8.2014 17:27

Το λάθος και το πάθος

Για κανέναν δεν είναι εύκολη η … πρώτη φορά. Ο πρωτάρης έχει πάντοτε τα ελαφρυντικά του, πέφτει στα μαλακά, του συγχωρούνται λάθη ή παραλείψεις. Κι ήταν λανθασμένο συνολικά το στήσιμο Λαμπρινούδη στην ορκωμοσία. Έμοιαζε σαν ο Πολύδωρος να μην ήθελε να ζήσει ποτέ μια τέτοια στιγμή.
Μόνο που την κατάταξη του καθενός στα πλειοψηφικά ή τα μειοψηφικά έδρανα την κάνει αποκλειστικά και μόνο ο λαός κι όπως την σέβονταν επί χρόνια ο Λαμπρινούδης απ’ το μετερίζι του κερδισμένου, οφείλει να τη σεβαστεί κι από τη θέση του δεύτερου.
Στην ορκωμοσία δεν βρήκε το σθένος να απευθύνει ένα χαιρετισμό, να εκφράσει μια δημόσια ευχή για την επιτυχία της νέας δημοτικής αρχής. Το λάθος του αυτό δεν σημαίνει ότι σβήνει μονοκοντυλιά κάποια από τα αναλλοίωτα προτερήματά του. Ο Πολύδωρος μέχρι και την τελευταία στιγμή αναχώρησης του από το γραφείο του δημάρχου θα συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό εργασίας της πρώτης ημέρας άφιξης του σε αυτό.
Κι από την 1η Σεπτεμβρίου που θα είναι υποχρεωμένος να το εγκαταλείψει έχει … καβάντζα ένα μικρότερης εμβέλειας γραφείο για να διοχετεύει το χρόνο του. Θα αγναντεύει το λιμάνι από το γραφείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, καθώς ο ορισμός νέου προέδρου θα πάρει λίγο το χρόνο του. Τώρα τι είδους συνεργασία θα αναπτυχθεί σε περίπτωση που απαιτηθεί να δουλέψει από κοινού με τη δημοτική αρχή, μόνο ο χρόνος είναι σε θέση να το φανερώσει…

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ