Παραπολιτικά

26/3/19 12:41

τελ. ενημ.: 26/3/19 12:42

Κρύβει παράλληλη συμμετοχή Κοντούδη;

Η απρόσμενη μετακίνηση Νομικού ανοίγει ξαφνικά το κουτί της υποψίας αν, με τη λογική της μπαμπούσκας, σύντομα θα βγάλει και την επόμενη ένταξη στο συνδυασμό Καλογήρου.

Οι πάντες γνωρίζουν ότι ο γιατρός πηγαίνει … σετάκι με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Μιχ. Κοντούδη. Η φιλία τους είναι δεδομένη και τις περισσότερες φορές δίνονταν η αίσθηση ότι όπου καταλήξει ο ένας θα βρεθεί και ο άλλος.

Προς το παρόν ο Μιχ. Κοντούδης δεν έχει κατασταλάξει από ποιο μετερίζι θα βρεθεί υποψήφιος. Προβάδισμα θα έδινε στα δημοτικά ψηφοδέλτια, ωστόσο ως τώρα οι συζητήσεις που ξεκίνησε αρχικά με το Στ. Κάρμαντζη και εν συνεχεία με τον Κ. Τριαντάφυλλο δεν έχουν ευοδοθεί.

Υπάρχει λοιπόν η βάσιμη υποψία ότι πήρε την απόφαση να δοκιμαστεί περιφερειακά και για το σκοπό αυτό η υποψηφιότητα Νομικού του ανοίγει το δρόμο. Δεν θα εκπλήξει, επομένως, αν στο προσεχές διάστημα … ξετρυπώσει και η υποψηφιότητα Κοντούδη με Καλογήρου και, ενδεχομένως, να μεσολαβεί το διάστημα επώασης της μέλλουσας συνεργασίας. Εκτός πια κι αν οι Κοντούδης – Νομικός χωρίσουν τους δρόμους τους, οπότε θα μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της προεκλογικής περιόδου.

Σχόλια άρθρου: 0