16.4.2015 17:06

Κορυφαίος με διαφορά

Άκουγα με έκπληξη πρόσωπα, την κρίση των οποίων ιδιαίτερα εκτιμώ, να αποφασίζουν να μπουν σε ένα περιφερειακό ψηφοδέλτιο περιορισμένων πιθανοτήτων εκλογής. Εξηγούσαν την απόφαση τους ταυτόσημα. «Το κάνω για το Σπιλάνη», έλεγαν τότε.

Οι μέρες πια έχουν περάσει κι ο Σπιλάνης ως επικεφαλής περιφερειακού συνδυασμού έχει δώσει απτά δείγματα γραφής, για ποιο λόγο περιβάλλονταν από τόσο σεβασμό.

Καταθέτει διαρκώς εμπεριστατωμένες προτάσεις, επισκέπτεται μέχρι και τα πιο απομακρυσμένα νησιά της Περιφέρειας και παραδίδει στη διάθεση των πρωτοβάθμιων εκπροσώπων τους ολόκληρο το χρήσιμο, ειδικά στον τουρισμό, γνωστικό του υπόβαθρο.

Ο Σπιλάνης μας είχε … ξανασυστηθεί ως γενικός γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής και τότε με εξαιρετικό έργο. Το επαναλαμβάνει και τώρα, με την περιφερειακή του ιδιότητα. Ίσως το ρόλο του και την αξία του θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί περισσότερο η Χρ. Καλογήρου, δίνοντας του τη δυνατότητα να συνεισφέρει ακόμα παραπάνω στο έργο της Περιφέρειας. Η αναγνώριση της αξίας του αντιπάλου, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το διαχειριστή της εξουσίας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ