16.4.2015 17:06

Κορυφαίος με διαφορά

Άκουγα με έκπληξη πρόσωπα, την κρίση των οποίων ιδιαίτερα εκτιμώ, να αποφασίζουν να μπουν σε ένα περιφερειακό ψηφοδέλτιο περιορισμένων πιθανοτήτων εκλογής. Εξηγούσαν την απόφαση τους ταυτόσημα. «Το κάνω για το Σπιλάνη», έλεγαν τότε.

Οι μέρες πια έχουν περάσει κι ο Σπιλάνης ως επικεφαλής περιφερειακού συνδυασμού έχει δώσει απτά δείγματα γραφής, για ποιο λόγο περιβάλλονταν από τόσο σεβασμό.

Καταθέτει διαρκώς εμπεριστατωμένες προτάσεις, επισκέπτεται μέχρι και τα πιο απομακρυσμένα νησιά της Περιφέρειας και παραδίδει στη διάθεση των πρωτοβάθμιων εκπροσώπων τους ολόκληρο το χρήσιμο, ειδικά στον τουρισμό, γνωστικό του υπόβαθρο.

Ο Σπιλάνης μας είχε … ξανασυστηθεί ως γενικός γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής και τότε με εξαιρετικό έργο. Το επαναλαμβάνει και τώρα, με την περιφερειακή του ιδιότητα. Ίσως το ρόλο του και την αξία του θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί περισσότερο η Χρ. Καλογήρου, δίνοντας του τη δυνατότητα να συνεισφέρει ακόμα παραπάνω στο έργο της Περιφέρειας. Η αναγνώριση της αξίας του αντιπάλου, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το διαχειριστή της εξουσίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ