7.6.2013 15:30

Κομβική ημερίδα για το σωφρονιστικό κατάστημα

Αν είναι μόνο εξάμηνη η καθυστέρηση στην παράδοση του Δικαστικού Μεγάρου θα στήσουμε γλέντι τρικούβερτο. Το έργο βέβαια ξεκίνησε και κάποια στιγμή, με τις όποιες καθυστερήσεις του, θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί προς χρήση. Με την άλλη μεγάλη συναφή εκκρεμότητα τι γίνεται;

Φως στην απάντηση αυτή επιχειρεί να δώσει πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος». Συνδιοργανώνουν ημερίδα την προσεχή Δευτέρα στις 18.30 στο αίθριο του Ιδρύματος με θέμα: Σωφρονιστική πολιτική και καταστήματα κράτησης: «από το χθες στο σήμερα».

Μια σειρά διακεκριμένων προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων οι βουλευτές Ιωάννης Πανούσης, Αντρέας Κουτσούμπας και Κώστας Τριαντάφυλλος, με την συμμετοχή εκπροσώπων και τοπικών φορέων, θα καταθέσουν τις απόψεις τους για το φλέγον θέμα της μετεγκατάστασης των δικαστικών φυλακών. Με τις ομιλίες των κ.κ. Βασίλειου Χανδακά και Κων. Ανεστάκου, διευθύνοντα συμβούλου και προϊσταμένου χωροταξίας της «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ» αντίστοιχα, να αναμένονται με έκδηλο ενδιαφέρον για να φανεί σε ποιο βαθμό η «ΘΕΜΙΣ» έχει κατασταλάξει για το που και πότε θα μεταφερθούν οι φυλακές της Χίου. Πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ