5.10.2012 16:11

Κοιμάται κι ονειρεύεται πως την αυγή παντρεύεται

Διάλογος, επεισόδιο πρώτο. Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ σχολιάζει καυστικά την προτροπή σε σχόλιο του «π» να μην τολμήσουν να χρησιμοποιήσουν δημοτικά οχήματα κατά τη διάρκεια της προχθεσινής τους κινητοποίησης.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Επειδή με άρθρο στο φύλλο της εφημερίδας σας της 3/10/12 μας είχατε απαγορεύσει να χρησιμοποιήσουμε οχήματα και μηχανήματα του Δήμου στη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας που οργανώσαμε κατά του ξεπουλήματος της χώρας μας, ευπειθώς σας αναφέρουμε  ότι κανένα όχημα ή μηχάνημα του Δήμου δεν κινήθηκε.
Κινήθηκαν όμως όλοι οι συνάδελφοί μας, με ή χωρίς δίκυκλο, και πλήθος συμπολιτών μας, δημιουργώντας μια μεγαλειώδη πορεία ενάντια σε όσους θέλουν τους Έλληνες υποτελείς και εξαθλιωμένους και την Ελλάδα αποικία και φέουδο της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδώ το προεδρείο του Συλλόγου είδε ως «μεγαλειώδη» την πορεία των 60 από τους 400 εργαζομένους, υπήρχε πιθανότητα να μην στραβώσει απ’ την επισήμανση ότι η δημοτική περιουσία δεν είναι παιχνίδια στα χέρια κανενός συνδικαλιστή; Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε, όπως θα έλεγε κι ένας σύγχρονος τραγουδιστής…
 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ