Παραπολιτικά

5/10/12 16:11

τελ. ενημ.: 5/10/12 16:11

Κοιμάται κι ονειρεύεται πως την αυγή παντρεύεται

Διάλογος, επεισόδιο πρώτο. Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ σχολιάζει καυστικά την προτροπή σε σχόλιο του «π» να μην τολμήσουν να χρησιμοποιήσουν δημοτικά οχήματα κατά τη διάρκεια της προχθεσινής τους κινητοποίησης.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Επειδή με άρθρο στο φύλλο της εφημερίδας σας της 3/10/12 μας είχατε απαγορεύσει να χρησιμοποιήσουμε οχήματα και μηχανήματα του Δήμου στη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας που οργανώσαμε κατά του ξεπουλήματος της χώρας μας, ευπειθώς σας αναφέρουμε  ότι κανένα όχημα ή μηχάνημα του Δήμου δεν κινήθηκε.
Κινήθηκαν όμως όλοι οι συνάδελφοί μας, με ή χωρίς δίκυκλο, και πλήθος συμπολιτών μας, δημιουργώντας μια μεγαλειώδη πορεία ενάντια σε όσους θέλουν τους Έλληνες υποτελείς και εξαθλιωμένους και την Ελλάδα αποικία και φέουδο της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδώ το προεδρείο του Συλλόγου είδε ως «μεγαλειώδη» την πορεία των 60 από τους 400 εργαζομένους, υπήρχε πιθανότητα να μην στραβώσει απ’ την επισήμανση ότι η δημοτική περιουσία δεν είναι παιχνίδια στα χέρια κανενός συνδικαλιστή; Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε, όπως θα έλεγε κι ένας σύγχρονος τραγουδιστής…
 

Σχόλια άρθρου: 0