2.7.2014 20:40

Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει

Θορυβήθηκαν οι μισοί από τους 30 ιδιοκτήτες οικοπέδων που σφύριζαν αδιάφορα και δεν παρέδιδαν τη νομή των ιδιοκτησιών τους στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, παρότι απαλλοτριώθηκαν για την επέκταση. Η παρέμβαση Τριαντάφυλλου, με την οποία ζητούσε από την Κτηματική να προχωρήσει σε όλα τα δέοντα υπέρ του Δημοσίου, έπιασε τόπο και γύρω στους 15 προσήλθαν ήδη αυτοβούλως και «παρέδωσαν τα κλειδιά» των ιδιοκτησιών τους.

Έστω και την ύστατη ώρα φέρθηκαν με σύνεση. Εκείνοι που θα το φυσούν και δεν θα κρυώνει είναι οι υπόλοιποι, όσοι παριστάνουν ακόμη την πάπια. Όπως ενημέρωσε ο προϊστάμενος της Κτηματικής το βουλευτή, μέσα στις επόμενες μέρες που θα παραλάβουν τα πρόστιμα θα μετανιώσουν πικρά για τη στάση τους. Θα είναι τόσο βαριά, που θα αντιληφθούν ότι το παιχνιδάκι στις πλάτες του Δημοσίου δεν έχει πάντοτε ευτυχή κατάληξη. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ