24.3.2014 18:42

Κέντρο … Νεότητας «Όλοι μαζί για τη Χίο»

Ουδείς δύναται να αμφισβητήσει τις στρατηγικές ικανότητες του Πολύδωρου στις τακτικές επικοινωνίας. Η εμπειρία του ξεπερνά πια ολόκληρη ομάδα επικοινωνιολόγων.
Το δεύτερο «χαρτί» του στην παρούσα προεκλογική περίοδο ετοιμάζεται να το ανοίξει στην πρώτη εβδομάδα του Απριλίου με την παρουσίαση όλων των άφθαρτων προσώπων που ανανεώνουν το συνδυασμό του. Το βουβό αίτημα της κοινωνίας για ηλικιακή ανανέωση το συνέλαβε ο δήμαρχος εγκαίρως κι αυτό τον καθοδήγησε στις επιλογές του για την κατάρτιση του συνδυασμού, για αυτό και μονίμως διαβεβαίωνε ότι οι μεταβολές προσώπων στην παράταξη του θα αγγίξουν πολύ υψηλά επίπεδα.
Τώρα αισθάνεται έτοιμος να παρουσιάσει τη δική του … νεολαία. Όλους τους υποψηφίους του από 22 – 35, το πολύ σαράντα ετών, τα φρέσκα πρόσωπα που προσδοκά ότι μεταγγίζουν τις νέες αντιλήψεις στο συνδυασμό «Όλοι μαζί για τη Χίο μας».
Η παρουσίαση τους, είτε πρόκειται για υποψηφίους δημοτικούς, είτε για τοπικούς συμβούλους θα γίνει από τον ίδιο σε ειδική εκδήλωση. Το νοιώθει ως απαραίτητη κίνηση, καθοριστική στο να σβήσει τις ενστάσεις … μακροημέρευσης των βασικών στελεχών του συνδυασμού του. Το κράμα εμπειρίας και δροσιάς εγγυάται την ομαλή συνέχεια, θα ισχυριστεί ο δήμαρχος, επιχείρημα το οποίο θα κυματίσει στον ιστό του συνδυασμού του όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ