26.9.2012 19:29

Κάτι λείπει

Η φρέσκια παρουσία του Δημ. Τσούχλη, η νηφάλια σκέψη του και η περιβαλλοντική του κατάρτιση προσέδωσαν ένα άλλο χρώμα στη δημοσιοποίηση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ των θέσεων του για την επούλωση των πληγών από την καταστροφική πυρκαγιά.
Ομολογώ, βέβαια, ότι προσδοκούσα κάτι περισσότερο απ’ τα τετριμμένα, αυτά που πάνω – κάτω από όλους λέγονται και μόνο από τους έχοντες την ευθύνη διοίκησης δεν εφαρμόζονται. Στην ουσία οι προτάσεις του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ παραβίασαν ανοιχτές θύρες και κυρίως δεν καινοτόμησαν. Θα κινδύνευα να τις χαρακτηρίσω και «καθεστωτικές», αν λάβουμε ως δεδομένο ότι ζητούν από τους φορείς να συστήσουν τριμελή επιτροπή θεσμικής εκπροσώπησης, αλλά και κλασικά αριστερή, αφού ζητά να αρχίσει αμέσως μετά το κουβεντολόι με εκπροσώπους άλλων φορέων στα πλαίσια της αέναης διαβούλευσης. Έλλειψε η φαντασία. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ