23.7.2015 18:10

Καταπόνηση σωματική και ψυχική

Πάνω που κλείνει το ένα ενδοπαραταξιακό μέτωπο για την «Πρωτοβουλία» ανοίγει το επόμενο. Τώρα φέρει το ονοματεπώνυμο του πιο υπομονετικού αντιδημάρχου, Ματ. Φαφαλιού. Μέρες τώρα ο Ματθαίος γκρινιάζει στο δήμαρχο και το Γ. Μπελέγρη ότι θέλει παραπάνω χέρια για να φέρει βόλτα τα χωριά της εποπτείας του.

Εισπράττει κατανόηση, γιατί τα διαθέσιμα χέρια είναι λιγοστά και προτεραιότητα του αντιδημάρχου Καθαριότητας είναι να σουλουπώσει, όπως γίνεται, το κέντρο.

Του έχουν διατεθεί περισσότεροι του Ματθαίου από τον ομόλογο του της Νότιας Χίου, αλλά ο Ανδρ. Βεργίτσης είτε έχει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο του, είτε συναντά μεγαλύτερη κατανόηση από τους προέδρους.

Ο Ματθαίος ακούει διαρκώς τα παράπονα των προέδρων της Αμανής, οι οποίοι διαθέτουν … συγχωριανούς μόλις για ένα μήνα και θέλουν το διάστημα αυτό το χωριό τους στην πένα. Με ελάχιστο προσωπικό διαθέσιμο για το Ματθαίο είναι αδύνατον.

Έχει και την καλή – κακή συνήθεια να θέλει ο ίδιος να εποπτεύει τα πάντα, καταπονείται πέρα από ψυχικά και σωματικά. Μαθαίνω ότι τις προάλλες κόντευε να  αποκοιμηθεί πάνω στο τιμόνι οδηγώντας στο φιδίσιο δρόμο της Αμανής και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης τον έσωσε. Είπαμε Ματθαίο υπερπροσπάθεια, αλλά όχι κι έτσι…

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ