4.10.2013 21:45

Κάπου θα χωρέσει

Η διαγραφή του από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου δημιούργησε σε όλους ένα κενό. Μου θυμίζει κάτι σαν το Θ. Πάγκαλο, η ελευθεροστομία του οποίου είναι περιζήτητη και τώρα που χάθηκε από τις πολιτικές θέσεις έχει βρει στέγη πολιτικού αναλυτή.

Έχω την εντύπωση ότι ο Αν. Ζαννίκος δε θα μείνει για καιρό μακριά από τα δημόσια αξιώματα. Η πρόκληση των εκλογών της 14ης Μαϊου σε Δήμο και Περιφέρεια είναι μεγάλη από την ώρα που δεν έχει πια τη δέσμευση του Επιμελητηρίου. Φτάνει φυσικά να πετύχει διάνα και στην επιλογή του συνδυασμού που θα χωρέσει.

Αν τελικά υποψήφιος είναι ο Παν. Βρουλής οι … αιώνια πολιτική τους φιλία λογικά στο συνδυασμό του θα τον κατατάξει κι ας έχουν περάσει κατά καιρούς πλείστα επεισόδια αναταραχής στις σχέσεις τους. Αν δεν είναι, δε θα με εκπλήξει καμία του απόφαση, καθώς είμαι βέβαιος ότι μέσα του τσουρουφλίζεται να παρακολουθεί ως θεατής τις δημόσιες εξελίξεις.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ