4.7.2016 16:45

«Κανένας στο περιθώριο» είπαν Μηταράκης – Ασημακοπούλου

Δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στη Χίο επισκέφθηκαν τη Δευτέρα στελέχη της Ν.Δ. μεταξύ αυτών ο Ν. Μηταράκης και η υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις προετοιμασίας και παρασκευής των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Χίου και τις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Αιγαίου στο Αίπος.

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της δράσης «Κανένας στο Περιθώριο», που έχει αναλάβει η Νέα Δημοκρατία, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη και εξελίσσεται σε όλη την επικράτεια, με στόχο, έως το τέλος Ιουλίου, στελέχη του κόμματος να έχουν συνεργαστεί με περισσότερες από 1.000 δομές σε όλη τη χώρα.

Με τον τρόπο αυτό, η Νέα Δημοκρατία θέλει να βοηθήσει έμπρακτα τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και να συμμετέχει ενεργά στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού, στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και φροντίδας συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη, αλλά και στον περιορισμό των κοινωνικών ανισοτήτων και αποκλεισμών.

 

Με αφορμή τη δράση «Κανένας στο Περιθώριο»,  ο κ. Μηταράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας. Η κοινωνική ευαισθησία και η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη αποτελούν, εξάλλου, βασικό χαρακτηριστικό της ιδεολογίας μας.

Σε συνεργασία με την Εκκλησία,  τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και με τους θεσμούς εθελοντικής προσφοράς  μπορούμε να πετύχουμε πολλά και να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η Νέα Δημοκρατία δεν περιορίζεται σε συνθήματα. Δεν μοιράζει ψεύτικες υποσχέσεις. Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βάλει ένα οριστικό τέλος στη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και να οδηγήσει εκ νέου την οικονομία στον δρόμο της ανάπτυξης».

Η Α. Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Ν. Μηταράκης επισκέφθηκαν το νέο Μουσείο Μαστίχας στο Πυργί και στο εργαστήρι Κεραμοποιίας στα Αρμόλια.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ