11.1.2017 10:36

Κάναμε και το πόρισμα … γαργάρα!

Αν ήμουν στη θέση του Δικηγορικού Συλλόγου θα έκανα ήδη παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για ποιο ακριβώς λόγο πίεσε τα μέλη της Επιτροπής να παραδώσουν το πόρισμα τους για τη Συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας, απ’ τη στιγμή που είχε σκοπό να το … αρχειοθετήσει;

Απ’ τις 30 Δεκεμβρίου έχει παραδοθεί το πόρισμα στο δήμαρχο Χίου. Ε, και;

Έχουμε φτάσει στο σημείο να το χρησιμοποιούν όλοι οι άλλοι, έξω από ‘δω, εκτός από μας. Στο πόρισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου στηρίζεται η πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου στον Μουζάλα. Το πόρισμα, ως κορυφαία αντίκρουση στην επιχειρηματολογία της κυβέρνησης, αξιοποιεί και η Κίνηση «Σάμος SOS». Ο μόνος μέχρι σήμερα που δεν ξέρει τι ακριβώς να το κάνει είναι ο … παραγγελιοδόχος Δήμος Χίου! Απ’ τη μεριά του, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Ως δια μαγείας το πολύτιμο αυτό εργαλείο καταχωνιάστηκε, κανένας δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει αν και με ποια μορφή θα συζητηθεί διεξοδικά, μαζί με το Σχέδιο Δράσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έχουμε άλλες δουλειές τώρα. Προέχει η περιφορά παρουσίασης της μελέτης του νέου λιμανιού, λες και για αυτό έχουμε τη χρηματοδότηση έτοιμη.

Απλό λάθος στις προτεραιότητες ή εσκεμμένη καθυστέρηση; Ούτε αυτό θα το μάθουμε ποτέ κι εδώ είναι πια διαπαραταξιακή η ευθύνη. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ