20.2.2017 13:01

Και στην «Προμηθευτική»;

Επιχειρώντας, βέβαια, να κλείσει μια τρύπα, ανοίγει μια άλλη. Χηρεύει η θέση του προέδρου της «Προμηθευτικής» και μια πρώτη εικόνα επιμένει ότι κανείς από τους μετέχοντες στο Δ.Σ. της δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα να αναλάβει πρόσθετα καθήκοντα.

Η αδυναμία προσδιορισμού του ρόλου της συγκεκριμένης Εταιρείας είναι ένας βασικός επιβαρυντικός παράγοντας για να μην ελκύει η θέση. Η δημοτική αρχή δεν έχει αποφασίσει 2,5 χρόνια τώρα ποιος ακριβώς είναι ο προορισμός της εταιρείας, διαπιστώνει ότι η συμφωνία με την Κιβωτό για το Αίπος, όπως εξελίσσεται,  υπονομεύει την οικονομική βιωσιμότητα της «Προμηθευτικής» και εύλογα κανένας δεν θέλει να παραστήσει το επί σφαγή πρόβατο.

Πληροφορίες θέλουν πιέσεις να ασκούνται στο Στρ. Γδύση να επανακάμψει στο ρόλο του προέδρου, τομέα με τον οποίο ασχολήθηκε και στο παρελθόν, λόγω και της Βρονταδούσικης καταγωγής του. Αβέβαιο αν ο αντιδήμαρχος δεχτεί να παραλάβει τον … μουντζούρη.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ